Vuoden Beauceron 2016 – ilmoittautumisaikaa jatkettu

Vuoden Beauceron 2016 -kilpailun ilmoittautumisaika päättyi 10.2.2017.

Tulokset ilmoitetaan edelleen sihteerille sihteeri[at]suomenbeauceron.fi. Ilmoittautumisaikaa jatketaan, sillä kaikkiin kategorioihin ei ole ilmoitettu koiria. Vastausaikaa pidentämällä yritämme saada kaikkiin kategorioihin palkittavat.

Huom! Pistelaskussa noudatetaan 1.1.2013 voimaan tulleita sääntöjä.

Koiran omistaja ilmoittaa itse valitsemansa tulokset yhdistyksen sihteerille. Ilmoituksessa on käytävä selkeästi ilmi mistä kokeesta/kilpailusta/näyttelystä on kyse. Pisteet ja arvonimet annetaan koiralle, ei omistajalle/ohjaajalle. Koira saa pisteet, jos sen yksikin omistaja on Suomen Beauceron ry:n jäsen ja koira on suomalaisessa rekisterissä ja asuu Suomessa suoritushetkellä. Kiertopalkintoja EI kuitenkaan tarvitse enää palauttaa. Uuden linjauksen mukaan kiertopalkinnoista luovutaan ja niiden sijaan jaetaan ”pysyvät palkinnot”.

Lue lisää Vuoden Beauceron -sivulta.