Who Bites the Best -joukkueeseen?

Kuva: Jenni Sairanen

Who Bites the Best -kilpailu järjestetään Kirkkonummella 16.-18.6.2017.

Tapahtuman omin sanoin: ”Who Bites the Best tai tutummin WBtB on ainutlaatuinen rotuottelu suojelussa, joka on avoin kaikille palveluskoiraroduille. Rotuyhdistykset keräävät joukkueita kilpailuun, seuraa oman rotusi ilmoittelua asiasta. Kilpailu järjestetään tulevana kesänä kolmatta kertaa 16.-18.6.2017 Kirkkonummella ja toista kertaa kansainvälisenä kokeena.

Saadaanko beusseista oma joukkue? Tai löytyykö halukkaita mahdolliseen yhdistelmäjoukkueeseen bouvierien ja/tai briardien kanssa? Yhdistys lähettää kilpailuun joukkueen / yhteisjoukkueen, mikäli kiinnostuneita osallistujia löytyy. Vuonna 2015 voittivat belgianpaimenkoirat, vuonna 2016 saksanpaimenkoirat, olisiko vuonna 2017 ranskalaisten vuoro…?

Joukkueen kasausta koordinoi Tanja Vennelä. Ilmoittaudu sähköpostitse hallitus[at]suomenbeauceron.fi, mikäli sinulla on kiinnostusta edustaa beusseja kisassa!