Erikoisnäyttelyn ja jalostustarkastuksen yhteydessä järjestetään lauantai-iltana 26.8.2017 tuomari-illallinen Forssan Scandicissa.

Alkuruokana Koskenlaskijan porokeitto/vihersalaatti, pääruoaksi ylikypsää häränrintaa, kermaista pippurikastiketta ja perunagratiinia/pariloitu lohi ja perunagratiini sekä jälkiruoaksi mutakakkua ja vaniljajäätelöä. Menun hinta on 35 €/hlö. Ilmoittautumiset Margit Nymanille nyman.margit@kolumbus.fi, tiedustelut p. 040 532 2124. Illallinen maksetaan välittömästi ilmoittautumisen jälkeen yhdistyksen tilille, maksuohjeet saat Margitilta.

Menu ei sisällä alkoholi- ja virvoitusjuomia. Juomia voi ostaa hotellin ravintolan baaritiskiltä omaan piikkiin seuraavan hinnaston mukaisesti:

  • Talon puna-/valkoviini 26,00 €/plo
  • Olut 5,00 €
  • Siideri/lonkero 6,00 €
  • Virvoitusjuoma 2,50 €
  • Kahvi 2,00 €
  • Konjakki tai Likööri avec 7,00 €