OMAN KOIRAN VETREYTYS-KURSSIPÄIVÄ 24.11.2018

OMAN KOIRAN VETREYTYS-KURSSIPÄIVÄ 24.11.2018

Lihashuolto on tärkeä osa fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Samoin myös koirat kärsivät lihasjumeista ja tarvitsevat toisinaan hierontaa. Nivelrikosta kärsivä koira saattaa käyttää toispuoleisesti lihaksiaan ja aiheuttaa kireyksiä ja jäykkyyttä. Hieronnalla voidaan avata kireydet, lukot ja vaikuttaa koiran liikkumiseen, mutta toisaalta pitää tietää myös mitä tekee, ettei aiheuta enempää vahinkoa koiralle. Ammattilaishieroja saattaa olla tyyristä käyttää säännöllisesti. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä opiskelemaan arvostetun koirahieroja Kirsi Sindan johdolla hieronnan perusteita, joiden avulla pystyt itse hoitamaan koiraasi hieromalla. Opetus kestää yhden päivän, joka koostuu alun teoriasta ja sitten käytännön harjoittelusta oman koiran kanssa. Tarkemmin voit lukea Kirsin oman kuvauksen hänen blogistaan osoitteesta http://kirsisinda.blogspot.com/p/blog-page.html.

Kurssi järjestetään 24.11.2018 Hyvinkään käyttökoirien majalla. Kurssille otetaan maksimissaan 6 osallistujaa, joten ole nopea, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautunut osallistuu kurssille oman koiran kanssa. Huomioithan, että kurssille mukaan tulevan koiran olisi hyvä kestää vieraan henkilön käsittelyä, sekä pienen häiriön hierontaympäristössä. Hinta koko päivälle on 60e/jäsenille ja 75e/ei-jäsenille. Ruokailu on omakustanteinen.

Ilmoittaudu viimeistään 9.11.2018 sähköpostilla osoitteeseen marjukka.piipponen(at)gmail.com.

Kuittauksen ilmoittautumisesta saatuasi, tulee sinun maksaa kurssi, jotta varmistat paikkasi. Tilinumero FI96 8000 1170 1204 15 ja viite 24112. Ilmoittautuminen on sitova, eikä summaa palauteta muusta kuin järjestäjän puolesta johtuvasta syystä.