Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

kesäkuu 2020

BH-kurssi

kesäkuu 8 klo 18:00 - elokuu 31 klo 20:00
Maisalantie 1, Maisalantie 1
Mäntsälä, Finland
+ Google Map
80€

BH-kurssi mielessä? Tässä vastaus pohdintoihin. Beussiyhdistys järjestää 8 kerran BH-kurssin kesä- ja elokuun maanantai-iltoina Mäntsälässä hyvien liikenneyhteyksien päässä. 8 treenikerran aikana käydään läpi kaikki bh-kokeen liikkeet ja niiden kouluttaminen, tietysti beussien erityispiirteet ja yksilöiden tarpeet huomioden. Kouluttajana kurssilla toimii eläintenkouluttajan ammattitutkintoa opiskeleva, pk-harrastaja Kati Kuusava jonka beauceronit ovat HK3 Gala des Habits de Feu ’Laika’ ja Akhilleus Norma ’Lola’. Ilmoittautumiset ja kysymykset Katille kati.kuusava@gmail.com Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Lue lisää »
elokuu 2020

Leiri Inkoossa

elokuu 14 - elokuu 16
Västankvarn, Västankvarnintie 430
Inkoo,
+ Google Map
120€ - 140€

Toivotamme kaiken ikäiset ja -tasoiset koirat ja ihmiset lämpimästi tervetulleiksi leirille Inkooseen! Kaikille on luvassa tuikitärkeää ja usein meille ihmisille aika haastavaa koiranlukutaitoa. Katilta on nuorten koirien kanssa sävelen löytämiseen tarjolla arkitottelevaisuusopetusta ja kokeneemmatkin koirakot saavat varmasti tästä uutta katsontakulmaa. Karoliinan iloisessa ohjauksessa pääsee kokeilemaan rallytokon maailmaa, joka harrastuksena sopii niin hauskaan höntsäilyyn, kuin kilpauraa suunnittelevallekin. Luvassa viikonlopulle on siis oppia ja ajatuksia niin sujuvaan arkeen kuin hauskaan yhdessä tekemiseenkin. Koronavarauksella, tervetuloa! Hinta 120€ jäsenille ja 140€ ei-jäsenille. Hinnat ilman…

Lue lisää »
syyskuu 2020

*PERUTTU* Erikoisnäyttely 5.9.2020

syyskuu 5
Salo, Kuruntie 5-7
Halikko, 24800
+ Google Map

Erikoisnäyttely peruttu. Vallitsevan koronatilanteen sekä tuomarin oman perumisen vuoksi erikoisnäyttely on tältä vuodelta peruttu.

Lue lisää »
+ Export Events