Myyntiartikkelit

Yhdistyksen hallitus
hallitus@suomenbeauceron.fi

Maksut
Yhdistyksen tilille IBAN FI96 8000 1170 1204 15, BIC DABAFIHH, viite 1999.

Ohjeet
Tiedustele ensin tuotteiden saatavuutta hallitukselta. Maksa tuotteet ja liitä kuitti maksusta tilaukseen.

Autotarroja yhdistyksen logolla

Nyt on saatavana autotarroja yhdistyksemme logolla. Tarra kiinnitetään lasin ulkopuolelle ja sen läpimitta on noin 10 cm. Tarran hinta on 5,- + postimaksu 1,60 eli yhteensä 6,60. Jos ostaa useamman tarran, menee postimaksu vain kerran.
Jos haluat tarran, toimi näin:
Maksa yhdistyksen tilille FI96 8000 1170 1204 15 6,60 Käytä viitettä 20200. Ota postitustapauksessa kuvaruutukopio maksusta ja laita rahastonhoitajalle viesti, jossa on kuvaruutukopion lisäksi nimesi ja osoitteesi.
rahastonhoitaja@suomenbeauceron.fi

Ullmax-tuotteet

Tue yhdistyksen toimintaa ostamalla Ullmax -tuotteita. Ullmax tarjoaa edullisia ja laadukkaita vaatteita kaikkiin aktiviteetteihin ympäri vuoden. Kun teet ostoksia Ullmax -verkkokaupassa, valitse kassalla tuettavaksi seuraksi Suomen Beauceron ry. Jokaisen tällä tavalla suoritetun ostoksen hinnasta 15% tulee yhdistyksellemme.

» Ullmax -verkkokauppaan (avautuu uuteen ikkunaan)