Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskokous – LUE KUTSU TARKKAAN!

17.1.2021 klo 13:00 - 15:00

 Suomen Beauceron ry:n sääntömääräinen syyskokous 

Koronatilanteen vuoksi syyskokousta ei voitu pitää alkuperäisen kutsun mukaisesti 29.11.2020, vaan kokous joudutaan siirtämään tammikuulle. 

Uusi ajankohta: 17.1.2021 klo 13:00 

Paikka: Lohjan ABC:n kabinetti, Hossanmäentie 1, 08350 Lohja 

Kokoukseen osallistuminen 

KUTSULINKKI: https://forms.gle/krS7ojYSCePE5ugA8

 Poikkeuslain (677/2020) 4 §:n nojalla kokoukseen on mahdollista osallistua tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla. Etäosallistumiseen käytetään Microsoft Teams -sovellusta. 

 Poikkeuslain (677/2020) 4 §:n nojalla kaikkien kokoukseen osallistuvien tulee poikkeuksellisesti ilmoittautua etukäteen 10.1.2021 klo 22:00 mennessä. Ilmoittautumisvelvollisuus koskee kaikkia osallistujia osallistumistavasta riippumatta. 

 Äänestykset toteutetaan sähköisesti. Myös paikan päällä olevien osallistujien tulee varata käyttöönsä laite (älypuhelin, tabletti tai tietokone) äänestämistä varten. 

 Kokouksessa on noudatettava viranomaismääräyksiä turvallisuuden varmistamiseksi koskien muun muassa henkilömääriä, turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistuksia. Paikan päällä olevilla osallistujilla tulee olla käytössä kasvomaski. 

 Tarkemmat ilmoittautumis- ja osallistumisohjeet viereisellä sivulla. 

Suomen Beauceron ry:n hallitus suosittelee ensisijaisesti etäyhteydellä osallistumista! 

Esityslista 

1§ Kokouksen puheenjohtajan valitseminen. Puheenjohtaja kutsuu avukseen harkintansa mukaan yhden tai useamman sihteerin 

2§ Kahden (2) pöytäkirjantarkastajan valitseminen 

3§ Kahden (2) ääntenlaskijan valitseminen 

4§ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 

5§ Hallituksen tulo- ja menoarvion sekä toimintasuunnitelman seuraavalle tili- ja toimintavuodelle esitteleminen ja vahvistaminen sekä seuraavan vuoden jäsen- ja liittymismaksujen määrääminen 

6§ Hallituksen puheenjohtajan valitseminen 

7§ Hallituksen jäsenmäärän päättäminen 

8§ Uusien jäsenten ja varajäsenten valitseminen hallitukseen 

9§ Toiminnantarkastajan ja hänen varamiehensä valitseminen 

10§ Jalostuksen tavoiteohjelma JTO ja PEVISA beaucenpaimenkoira/beauceron 1.1.2022–31.12.2026, hyväksytään jalostuksen tavoiteohjelma, PEVISAan ei muutoksia 

11§ Muut hallituksen esittämät, sekä jäsenten vähintään neljätoista (14) päivää ennen kokousta hallitukselle kirjallisesti esittämät asiat 

12§ Muut esille tulevat asiat, joista voidaan keskustella, jos kokous niin haluaa ja päättää, jos päätös on yksimielinen, ottaen kuitenkin huomioon yhdistyslain kahdennenkymmenen neljännen (24.) pykälän määräykset. 

Jäsen voi edustaa yhtä jäsentä valtakirjalla. Tervetuloa! 

Ilmoittautumis- ja osallistumisohjeet 

Ilmoittautuminen: 

1. Varmista, että jäsenrekisterin yhteystiedoissa on ajantasainen sähköpostiosoitteesi. Yhteystiedot voi tarkistaa jäsensihteeriltä (jasensihteeri@suomenbeauceron.fi). Kokoukseen ilmoittautuminen tulee tehdä samalla nimellä ja sähköpostiosoitteella, jotka ovat jäsenrekisterissä. 

2. Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 10.1.2021 klo 22:00 mennessä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen edellytys kokoukseen osallistumiselle. Ilmoittautumisvelvollisuus koskee niin paikan päällä kuin etänä osallistuvia sekä niitä, jotka haluavat osallistua valtuuttamalla toisen jäsenen edustamaan heitä kokouksessa valtakirjalla. 

3. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä ilmoittautumislomakkeella, joka julkaistaan 20.12.2020 mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen lisätään Suomen Beauceron ry:n nettisivuille (www.suomenbeauceron.fi) sekä Suomen Beauceron ry – jäsensivut Facebook-ryhmään. Mikäli et 20.12.2020 jälkeen löydä linkkiä ilmoittautumislomakkeeseen yhdistyksen nettisivuilta tai Facebook-ryhmästä, voit tiedustella sitä sähköpostitse yhdistyksen hallitukselta (hallitus@suomenbeauceron.fi). 

4. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti ja varmista, että annetut tiedot vastaavat jäsenrekisteriin merkittyjä tietoja. Osallistumisoikeus on vain yhdistyksen jäsenillä ja ilmoittautuneiden tiedot tarkistetaan jäsenrekisteristä. 

5. Varmista, että myös valtuutetun tiedot vastaavat rekisteriin merkittyjä tietoja, mikäli annat valtakirjalla toiselle jäsenelle oikeuden edustaa itseäsi kokouksessa. 

6. Ilmoittautuneille toimitetaan jäsenyyden tarkastamisen jälkeen kuittausviesti, menettelytapaohjeet ja etänä osallistuville kokouslinkki. 

Osallistuminen paikan päällä: 

1. Paikan päällä osallistuvien tulee noudattaa viranomaismääräyksiä, turvaetäisyyksistä ja hygieniasta annettuja ohjeita sekä kasvomaskisuosituksia. Ilmoittautuneille toimitetaan tarvittaessa tarkemmat menettelytapaohjeet ennen kokousta. 

2. Äänestyksiä varten myös paikan päällä olevien tulee varata käyttöönsä laite (älypuhelin, tabletti tai tietokone), jota he voivat käyttää sähköiseen äänestykseen. Äänestykseen käytettävä sovellus ilmoitetaan myöhemmin kokoukseen ilmoittautuneille. 

Osallistuminen etäyhteydellä: 

1. Kokouksen etäyhteys järjestetään Microsoft Teams-sovelluksella. 

2. Kokoukseen osallistumiseksi tarvitset internet-yhteydellä varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen (älypuhelin tai tabletti), kaiuttimen tai kuulokkeet sekä mikrofonin. 

3. Kokoukseen voi liittyä käyttämällä tietokoneelle tai mobiililaitteelle asennettua Teams-sovellusta tai internet-selaimen kautta (Microsoft Edge tai Google Chrome). Kokoukseen ei voi liittyä puhelimella soittamalla. 

4. Äänestys tapahtuu sähköisesti. Äänestykseen käytettävä sovellus ilmoitetaan myöhemmin kokoukseen ilmoittautuneille. 

5. Tarkemmat etäkokousohjeet ja linkki kokoukseen toimitetaan myöhemmin ilmoittautuneille. 

Tiedot

Päivämäärä:
17.1.2021
Aika:
13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Lohjan ABC